Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σε μια προσπάθεια η χούντα συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ να κάμψει την αντίσταση της κοινωνίας στο σχέδιο καταστροφής και πτώχευσης του λαού μας, επιχείρησε, παίζοντας με τη φωτιά, να κινδυνολογήσει πάνω στο ζήτημα της παραμονής ή της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Φυσικά, δεν τόλμησαν να θέσουν το ζήτημα σε δημοψήφισμα. Ήταν μόνο ένα πυροτέχνημα, επιστρατευμένο στη στημένη επιχείρηση επιβολής της κυβέρνησης αστικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΛΑΟΣ.
Η ‘’Πρωτοβουλία κατά του ευρώ και της ΕΕ’’, αποδέχεται τη πρόκληση, σε ένα θέμα που κάθε άλλο παρά έχει πει τη τελευταία του λέξη  ο λαός.
Ας συζητήσουμε λοιπόν για το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση συγκεκριμένα και με σαφή επιχειρήματα. Για την δυνατότητα μιας άλλης πορείας της χώρας έξω από την ΕΕ, μιας άλλης οργάνωσης της παραγωγής στα χέρια των εργαζομένων και μιας νέας διεθνιστικής αλληλεγγύης των λαών και των κινημάτων.
Καλούμε αγωνιστές και πολιτικές συλλογικότητες να συμμετέχουν στην εκδήλωση – συνέλευση της πρωτοβουλίας, να συνδιαμορφώσουμε και να συμβάλλουμε σε ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας στην ευρωζώνη και την ΕΕ.

Όλοι την ερχόμενη Πέμπτη 24 Νοέμβρη
στην Εκδήλωση – Συνέλευση της Πρωτοβουλίας, αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου, ώρα 19:00

εισηγητές :           Παναγιώτης Μαυροειδής
Φλώρα Παπαδέδε
(μέλη του συντονιστικού οργάνου της Πρωτοβουλίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου